Írj első világháborús ajánlót a blogra!

German soldier lego

Ahogy az előző posztban is szó esett róla: mostanában számos kiállítás és könyv foglalkozik az első világháborúval. A blog olvasóit ezért egy kis játékra buzdítom. Írjatok ajánlót ide a blogra egy olyan mostanában látható kiállításról, vagy nemrég megjelent könyvről, vagy esetleg filmről, amely az első világháborúról szól. Ügyeljetek arra, hogy az ajánló képekkel együtt nagyjából 2-5 oldal terjedelmű lehet.

A legjobb művet fel fogom majd tenni ide a blogra (névvel vagy anélkül, ahogy a szerző szeretné). A szerző pedig a győztesnek járó elismerés mellett két belépőt is kap a Petőfi Irodalmi Múzeum állandó és időszaki kiállítására. (Vagyis megnézheti vele többek között a „Maradni szégyen, veszni borzalom” – Magyar írók az első világháborúban című kiállítást.) Ha több hasonlóan jó pályamű érkezik, akkor sorsolással fogok dönteni a legjobbak között.

Az ajánlókat az atankonyvontul@gmail.com címre küldhetitek november 11-én délelőtt 11 óráig. (Remélem, így könnyű lesz megjegyezni: 11. hó 11-én 11 óra.) A levél tárgyához azt írjátok, hogy „ajánló a blogra”.

Eredményhirdetés december 1-én lesz itt, a blogon.